Een gevaarlijke vraag. Als je zegt 'alles op het gebied van communicatie die de klantrelatie intensiveert' dan doen we een te groot beroep op het voorstellingsvermogen. Geef je concrete voorbeelden, dan wek je de indruk een paar producten op de plank te hebben liggen die er telkens weer vanaf gehaald worden.
Laten we toch enkele voorbeelden geven, met de kanttekening dat ze slechts de uitkomst zijn van de unieke omstandigheden die elke klant met zich meebrengt.

Direct Voordeelprogramma's
Loyaliteit en voordeel zijn in ons land onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wie een klant wil belonen voor zijn trouw kan bij ons terecht voor een enorme keuze aan thema's. In samenspraak met u selecteren wij partijen die aansluiten bij uw merk, uw doelstelling en bij het profiel van uw klanten. Het

uiteindelijke pakket voordeel dat u exclusief aanbiedt wordt door onze studio met gevoel voor de boodschap vormgegeven, zodat het al bij de ontvangst ervan leidt tot een positieve associatie bij uw merk. U wilt er immers de waardering voor uw klant mee uitdrukken. Dergelijke programma's verzorgen wij voor u vanaf 'scratch' en kunnen worden vormgegeven in fysieke vorm of binnen een internetomgeving.

Lezersaanbiedingen
Wellicht heeft u zelf al een relatiemagazine of een online nieuwsbrief. Rond de thema's die u daar zelf in plaatst weten wij op verrassende wijze aan te sluiten met aanbiedingen, arrangementen en tips. De impact van uw boodschap wordt daarmee op aantrekkelijke wijze vergroot of zelfs tastbaar gemaakt. Onze aanbiedingen zijn altijd compleet, dat wil zeggen dat we er ook voor zorgen dat de geboden goederen of diensten bij uw relatie terecht komen. Desgewenst met uw eigen naam erop.

Sales promotion
U heeft uw targets, wij bieden de means. Het gehele veld van actiemarketing, sales promotions en joint-promotions is ons bekend. We zijn pas klaar als uw klant de boodschap ontvangen heeft. Letterlijk! Met ons eigen callcenter en fulfillmenthuis 'bereiken' wij uw klant. Helemaal uit uw naam en in uw tone-of-voice. Het is úw feestje.

Consultancy
Een loyaliteitsprogramma is maatwerk. Profiteer van onze uitgebreide kennis van zaken op dit gebied. In één of meerdere sessies zetten we samen met u een raamwerk op waarmee u met vertrouwen verder aan de slag kunt. Onze adviezen zijn onafhankelijk, zodat u mét en zónder ons verder kunt.

Voor Wie?


© MMV Creative Media & Loyalty Watchers